Demonstraties
Koksopleiding Sneek
Tijdens de demonstatie voor de Koksopleiding Sneek wordt een koe of varken gedeeltelijk uitgebeend, uitgesneden en portioneerd. Hierbij wordt aandacht gegegevn aan 'wat zit waar' en wat je kan snijden voor bepaalde producten.
Daarna gaan de leerlingen, onder leiding van Klaas, zelf aan de slag.
Op school worden de producten bereid en geconsumeerd.
Lees meer over de opleiding >>
Op excursie
Onlangs is er een boerinnengroep bij ons in de slagerij 'op excursie' geweest. Zo kregen zij een rondleiding in de slagerij, hebben zij een demonstratie gekregen en deelgenomen aan slow cooking. Daarnaast hebben wij gedemonstreerd hoe het uitsnijden van een varken en een rundervoorbout in zijn werk gaat.
Het was een hele gezellige, leerzame én succesvolle dag.
Wilt u ook een bezoek aan onze zaak? Vraag gerust naar de mogelijkheden.
Met de foto's geven wij een impressie weer van deze excursie.