Over ons


Slagerij Walburg is een echt familiebedrijf vanaf het begin af aan. In 1983 heeft Jan Walburg de slagerij overgenomen hij runt nu de zaak vol passie en plezier. Lees meer >>


Prijzen

Onze vleeswaren en worstsoorten zijn vele malen met goud bekroond op de Slavakto en Noordelijke Slagers Manifestatie. Wij zijn erg trots op deze behaalde prestatie. De bekroonde vleeswaren en worstsoorten vindt u bij ons natuurlijk in de winkel.


Zelfslachtende slagerij

Traditioneel slachten wij runderen en lammeren zelf in onze slachterij en verwerken deze tot onze bekende producten. De runderen worden alleen bij ons uit de regio gehaald, zodat wij constante kwaliteit kunnen garanderen en weten wat voor vlees we in de kuip hebben. Wij zoeken de dieren zelf uit bij de vaste boerderijen uit de omgeving. Jan en Klaas zijn onlangs geslaagd voor de cursus diervriendelijk fixeren. Hiermee is onze slachtvergunning opnieuw verlengd.
Dit geeft voor u een stukje zekerheid en vertrouwen.

Diepvries

De runderen en lammeren die door ons zijn uitgesneden kunnen naar wens worden verpakt en ingevroren.
De verpakking wordt van soortnaam voorzien. Ook voor diepvriespakketten kunt u bij ons terecht.


Worstmakerij

Een groot deel van onze vleeswaren en worstsoorten komen uit eigen worstmakerij en zouterij.
Echte toppers zijn bij ons: snijworst, droge worst, gekookte worst, hausmacher en runderrookvlees.


Uw Zelfslachtende Friesche Ambachtelijke Slager



Onze website maakt gebruik van cookies

We zijn verplicht om je te informeren over en jouw toestemming te vragen voor cookies op onze website. Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te faciliteren. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.